Povestea ta de dragoste începe aici !

[rev_slider alias=”nunti”]

Se spune că o femeie visează încă de mică la ziua nunții ei. Rochia de mireasă, decorul sălii, florile, sala nuntii și romantismul acelei zile… la toate aceste aspecte se gândește până în cele mai mici detalii.

Nunta semnifică începutul unei vieți împreună, sărbătorit în fața tuturor. La un astfel de eveniment, atenția la detaliile din sală face diferența dintre o nuntă obișnuită și una de basm. Pentru mire și mireasă, nunta trebuie trăită ca pe o frumoasă poveste de dragoste, devenită oficială, și nu ca pe un eveniment pe care trebuie să îl organizeze copleșiți de grija pentru bunăstarea invitaților.

Aici, la Conacul Heldsdorf, încă de la luarea deciziei de a îți organiza nunta aici, noi vom fi alături de tine. Vom fi consultanții tăi pentru fiecare detaliu, de la cazarea și transportul invitaților, până la aranjamentele florale, alegerea meniului, aranjarea sălii, culorile, muzica și florile. Sala de nunta are o capacitate de 200 de persoane, iar pentru cazare îți punem la dispoziție 9 camere duble.
Încă de la primul pas în curtea Conacului și în restaurantul de nunta, invitații tăi vor fi impresionați.

Mai mult decat o sala de nunti !

La Conacul Heldsdorf vei găsi o serie de facilități care îți transformă nunta într-un eveniment de poveste. Aici poți desfășura ceremonia religioasă, în cadrul foișorului nostru din curte special amenajat, cu un decor de vis, la fel cum vezi numai în filme.

La doar câțiva pași de foișor și de gazonul verde se află piscina care oferă un ambient plăcut întregului decor. În aceeași incintă se află sala de nuntă, cu două intrări și o terasă unde oaspeții tăi se pot delecta, pot discuta și admira întreaga priveliște.

[rev_slider alias=”nunti2″]

Îndată ce ai intrat în restaurantul de nunti, stilul shabby chic și decorațiunile speciale te vor liniști și îți vor schimba starea de spirit. Aici vei descoperi o sală spațioasă, cu mesele atent amenajate și spațiu suficient pentru ringul de dans. Scena din cadrul sălii îți oferă prilejul de a invita o formație live la nunta ta, aceștia beneficiind de întreaga logistică pentru o sonorizare impecabilă.

La propria ta nuntă, vei putea să te lași purtat de val, păstrându-ți starea euforică pe care ai avut-o încă de la primul sărut cu persoana iubită. Aici, grijile vor fi ca și uitate, pentru că noi ne ocupăm de tot, în timp ce tu doar te asiguri că invitații tăi se simt bine.

 

Povestea ta de dragoste începe de aici. Lasă-ne pe noi să o scriem.
Contactează-ne ca să organizăm împreună o nuntă de vis!